Vi flytter adresse !!!

Kære Kunde. Som du sikkert allerede har hørt, så har vi købt en "gård", ca 800 meter fra hvor vi ligger nu. Større og med store muligheder for at tilføje vores forretning nye produkter.

Vi får nu ca. 1.100 m2 uder tag. Stort udstillingslokale, stor udvalg i tøj, udstyr og tilbehør. Stor værksted, med nyt værktøj og testudstyr. Vi indretter en fed 50`cafe, med råhygge som i de glade 50ère (ja dem husker jeg altså ikke)

Vi får også muligheder, for at afholde arrengementer, foredrag og hygge aftener, grill aftener i samvær med andre mc freaks i vores Palermo cafe. Vi påregner at åbne i de nye lokaler 3.jan 2014. Vi holder reception/åbenthus med tilhørende udsalg, lørdag 1 feb. Hvor vi byder på lækkerier fra grillen.

 Se venligst på google maps, hvor vores nye forretning ligger -tryk her.

Kommer du fra motorvej, er det faktisk et første hus (gård) som ligger på venstre hånd. Stor gult hovedhus. Fra rundkørslen (hvor vi ligger nu) kører du mod motorvejen, ca 800m og det er det sidste hus på højre hånd, lige efter planteskolen.

 

 Fælles webside

Kære kunde. Vi har lavet en fælles webside (mccn.dk) da det er væsentligt bedre at administere for os.

Denne er indtil videre stadig åben, men benyt venligst www.mccn.dk  Tryk her

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinteropbevaring kr. 999,-                     Se mere TRYK her

MC Centeret Holbæk er autoriseret Honda forhandler, og har et stort udvalg af de seneste Honda modeller, samt et stort udvalg af brugte motorcykler

Vi har stort udvalg af udstyr samt tilbehør.

 

Vi går meget op i at yde en god og korrekt service, men der sker at vi laver fejl eller i travlheden glemmer noget. Vi vil meget gerne vide, hvis du er utilfreds med vores service eller mangel på samme, således at vi kan forbedre os eller ændre i vores procedure. Send venligst en mail TRYK HER

 


 

Olieskift fra kr. 998,-

  • max 4 liter olie
  • Gælder ikke alle mc modeller, da flere skal have afmonteret b.la. udstødning for at komme til oliefilter, og det koster tysk en 1/2 time mere.

 

 

Vi har meget lidt ventetider på værkstedet.

  • Og så har vi mulighed for at tilbyde dig en låne mc.
  • Du er også altid velkommen til at vente i vores Palermo café

  


 

 Dæk og montering.

 

Aldrig har det været billigere i Danmark, at købe lokalt og få monteret moteret. Vores priser

matcher rimeligt de Tyske og vores montering fås fra KUN kr. 169,- pr. dæk ved løse fælge. og kun 179,- pr. dæk, når du kommer med hele din mc.

Medbragte dæk, koster i montering kr. 300,- pr dæk !!!  - Det koster jo også lidt at tage sin egen vin med på resturant....